Om konkurrencen

Konkurrencen er for alle, der er tilmeldt SILVANs nyhedsmail. Er du ikke tilmeldt, bliver du det automatisk ved deltagelse i konkurrencen. Du kan til enhver tid afmelde dig SILVANs nyhedsmail. Der er et afmeldingslink i bunden af alle mails.

Konkurrencen starter fredag den 31. aug. og slutter fredag den 19. okt. 2018.
Du kan spille med i Lykkehjulet én gang om dagen i den periode. Hver gang, du drejer hjulet, vinder du ét eller flere lodder i konkurrencen. Du kan vinde op til 10 lodder hver gang, du deltager.

Store præmier på højkant

Der er 7 ugepræmier på højkant frem til og med 19. oktober 2018.
Den heldige vinder trækkes hver fredag (første gang den 7. september).

Der er 1 hovedpræmie til en værdi af 25.799 DKK.
Den heldige vinder trækkes mandag den 22. oktober 2018.

Vinderne udtrækkes løbende frem til den 19. oktober 2018 blandt alle, der har deltaget i spillet og vundet mindst ét lod - SAMT er tilmeldt SILVANs nyhedsmail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Se alt det, du kan vinde, lige her

Generelle vilkår for deltagelse

Hver person må kun deltage med én e-mailadresse i konkurrencen. Forsøg på snyd medfører udelukkelse og fratagelse af retten til at modtage præmie.

Vinderen offentliggøres med fornavn og by på SILVAN.dk, når deltagelsen er kontrolleret og godkendt.

For at kunne vinde i konkurrencen, skal du være tilmeldt SILVANs nyhedsmail, når vinderen udtrækkes. Du accepterer samtidig, at vi behandler dine persondata i henhold til vores Persondatapolitik.

Læs vores Persondatapolitik her

Ved spørgsmål til konkurrencen eller nyhedsmailen kan du kontakte SILVAN på kundeservice@silvan.dk eller telefon 82 52 82 52. Vi har åbent alle hverdage fra 9.00 - 20.00.